ONTWERP EN CONCEPTONTWIKKELING

Op een beurs heeft u altijd een duidelijke doelstelling voor uw bedrijf. T&T standbouw helpt u deze unieke doelstelling ten volle te realiseren. Wij vertolken uw boodschap. Uw praktische wensen worden verwerkt in een duidelijk brandstatement, waarmee wij de uitstraling van uw bedrijf onderstrepen én versterken. In een eerste gesprek inventariseren we samen met u wat u met uw beursdeelname wilt bereiken. Wij bekijken uw doelgroep, uw intentie met uw doelgroep en de daarbij behorende uitstraling. Ook geven wij een eerste inschatting van de kosten. Vervolgens ontwikkelen wij een plan van aanpak, wat wij u presenteren met ondersteuning van een plattegrond, een 3D impressie en een open begroting. Bent u akkoord met dit plan, dan zetten wij het planningstraject en de uitvoering in gang. Hierbij krijgt u vanzelfsprekend de ruimte om uw eigen ideeën en praktische uitvoering bij te dragen. Dit alles in continu overleg.

Wat T&T Standbouw uniek maakt is dat onze samenwerking na de realisatie van het project nog niet eindigt. Van onze stands wordt 90 % door de klant hergebruikt. Duurzaamheid en kostenbesparing op lange termijn staan bij ons hoog in het vaandel. Vanaf de eerste fase van onze samenwerking kunnen wij met deze lange-termijn planning rekening houden.

Voor meer informatie, of voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met onze adviseur Pim van de Glind, telefoonnummer 036-5387200.