STAND BOUW

Wilt u uw organisatie profileren op een beurs? Wij zijn het juiste adres voor de realisatie van uw plannen. Wij zijn een full-service organisatie met tientallen jaren ervaring en hebben alle disciplines van het proces onder één dak. Onze communicatielijnen zijn kort en snelle doorlooptijden zijn gegarandeerd.

In een eerste gesprek inventariseren we samen met u wat u met uw beursdeelname wilt bereiken. Wij bekijken uw doelgroep, uw intentie met uw doelgroep en de daarbij behorende uitstraling. Ook geven wij een eerste inschatting van de kosten. Vervolgens ontwikkelen wij een plan van aanpak, wat wij u presenteren met ondersteuning van een plattegrond, een 3D impressie en een open begroting. Desgewenst kan T&T standbouw de volledige inrichting en uitrusting van uw stand verzorgen. Denkt u bijvoorbeeld aan de grafische beelden en signing op uw stand, maar ook AV-installaties en meubilair, vloerbedekking en dergelijke. T&T Standbouw biedt u ook de mogelijkheid om de stand voor u op te slaan in haar magazijn, zodat u de stand kunt hergebruiken bij een volgende beurs.

Voor meer informatie, of voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met onze adviseur Pim van de Glind, telefoonnummer 036-5387200.